victoire
 
V37RE
Een herontwerp van de V37 van de gerenommeerde jachtontwerper Dick Koopmans in een unieke samenwerking met de designers van Powerhouse Company. De V37RE is het elegante eindresultaat van onze nieuwe productiemethode die voor een in serie gebouwd zeiljacht maximaal persoonlijk maatwerk mogelijk maakt. Modern comfort, klassieke belijning en de uitstekende zeilprestaties die u van Victoire verwacht. Nu in productie, te water vanaf maart 2012.
 
Strakkere belijning
In het nieuwe ontwerp zijn de romp en dekdelen aangepast. Hierdoor ontstaat er een strakkere belijning die het schip z’n elegante uitstraling geeft. Ook de luiken en ramen zijn geheel in het vlak verwerkt zodat er op het dek meer rust en ruimte ontstaat. Het dek zelf is volledig uitgevoerd in kurk. Dat zorgt niet alleen voor goede isolatie, het biedt meer comfort en minder onderhoud. De tuigage en beslag van Harken garandeert een soepele, betrouwbare en hoogwaardige bediening van het schip. Het triradiaal gesneden zeilplan van North Sails in een witte kleur creëert van verre een klassiek silhouet terwijl van dichtbij de moderne uitstraling imponeert.
 
 
Praktisch en comfortabel interieur
Bij het nieuwe ontwerp van de V37RE is de romp verhoogd om meer ruimte in de kajuit te realiseren. Door de grote ramen en de lichte kleuren is er daardoor zeer veel daglicht in de kajuit. Het interieur is volledig aangepast aan de eisen van de huidige tijd: de keuken is groter en beter uitgerust, de eettafel kan worden verlaagd en zo dienst doen als salontafel. De banken kunnen bij de tafel aanschuiven en zijn met twee meter lengte te gebruiken als extra slaapplaatsen. De verdere indeling is zowel praktisch als comfortabel. Met slimme opslagruimtes, de ruime kaartentafel, het geïntegreerde lichtplan en geluids- en beeldinstallatie is het een schip voor zowel vertrekkers als weekendzeilers.
 
Maximaal persoonlijk maatwerk
Door een nieuwe productiemethode kan de indeling van de boot eenvoudig worden aangepast. Daardoor is het mogelijk om met onze ontwerpers uw schip geheel naar eigen smaak in te delen. Hierbij wordt geen concessies aan de kwaliteit gedaan. De gebruikte materialen zijn altijd hoogwaardig en we maken alleen gebruik van beproefde technieken.